OBS: På grunn av covidsituasjonen endres opplegget til å være et reint utendørs teknikk-kurs. Det er oppmøte på stadion på Vaset den 19/2 klokka 10.00. Kurset tar to timer og prisen blir 750kr/pers. 

Ønsker du veiledning og gode tips for å utvikle skiteknikken din? Det å gå mer effektivt teknisk kan både gi økt skiglede og det kan hjelpe deg til å gå fortere på ski.

Bli med på kurs på Vaset og få gode innspill fra tidligere landslagstrener i langrenn Geir Endre Rogn og fra fysioterapeut Jan Tore Vik. 

Fokus for dagen er klassisk teknikk, og målgruppa er alle som går en del på ski og har lyst til å forbedre teknikken sin.

Dagen inneholder en praktisk økt på ski, felles lunsj, teknikkforedrag og videogjennomgang, samt en avsluttende økt innendørs med øvelser for styrke og balanse med tanke på teknikkutvikling.

Påmelding sendes til post@topptrent.com. Det er kun 20 plasser tilgjengelig til denne kursdagen, førstemann til mølla gjelder.

I påmeldinga er det fint om du oppgir navn, adresse, telefonnummer, og om det er noen spesielle allergier med tanke på lunsjen. 

Oppmøte er på skistadion på Vaset lørdag 19/2, klar til å starte skiøkt klokka 10. Vel møtt!