Ønsker du å utvikle teknikken din og gå enda mer effektivt på ski? Å hjelpe utøvere med å finne de riktige tekniske arbeidsoppgavene, har vært en av mine hovedoppgaver som landslagstrener. Nå ønsker jeg å bruke den kunnskapen til å hjelpe deg i teknikkarbeidet.  

Obs: På grunn av fulle lister for 22/23-sesongen tilbyr jeg nå bare teknikkoppfølging som en del av pakka med treningsoppfølging.

Mitt hovedfokus teknisk, er å finne de helhetlige oppgavene som kan få detaljene til å løsne. Målet er effektiv framdrift, gjennom å gå avslappet og kraftfullt. Uansett hvilket nivå du er på, vil det alltid være et teknisk forbedringspotensial. Og for å få framgang, kreves det at du jobber med de riktige oppgavene over tid.

De fleste som jeg bistår teknisk, sender meg teknikk-klipp en gang eller to i måneden over en lengre periode. Kanskje finner vi også en anledning til å ta en praktisk økt, men mye kan gjøres via innsending av videoklipp. Om dette er noe som kan være interessant for deg - er det bare å ringe eller sende meg en mail på kontaktinformasjonen som ligger nederst på denne siden. Så finner vi en måte å samarbeide på som passer for deg. 

Teknikkutvikling er en del av min standardpakke, sammen med skreddersydde treningsplaner og veiledning underveis. Ønsker du å komme i gang med et slikt samarbeid kan du trykke her - Kom i gang

Dersom du kun ønsker en enkeltstående teknikkøkt, kan det være mulig. For en økt på 1,5-2t i nærområdet Beitostølen/Vang, med tilsendt analyse og forslag til arbeidsoppgaver i etterkant av økta - er prisen 1750kr (pris for økt på dagtid på hverdager). For de som jeg bistår med treningsoppfølging er prisen 1000kr for første teknikkøkt og deretter 1500kr for ytterligere økter, inkludert videoer og analyse.

 

Ønsker du et samarbeid mot teknikkutvikling, ta kontakt på 91798159 eller på mail:

post@topptrent.com