Ønsker du å utvikle teknikken din og gå enda mer effektivt på ski? Å hjelpe utøvere med å finne de riktige tekniske arbeidsoppgavene, har vært en av mine hovedoppgaver som landslagstrener. Nå ønsker jeg å bruke den kunnskapen til å hjelpe deg i teknikkarbeidet.  

Obs: Siden det er fulle lister for 23/24-sesongen, tilbys det kun teknikkoppfølging som en del av pakka med treningsoppfølging. 

Mitt hovedfokus teknisk, er å finne de helhetlige oppgavene som kan få detaljene til å løsne. Målet er effektiv framdrift, gjennom å gå avslappet og kraftfullt. Uansett hvilket nivå du er på, vil det alltid være et teknisk forbedringspotensial. Og for å få framgang, kreves det at du jobber med de riktige oppgavene over tid.

De fleste som vi bistår teknisk, sender teknikk-klipp en gang eller to i måneden over en lengre periode. Kanskje finner vi også en anledning til å ta en praktisk økt, men mye kan gjøres via innsending av videoklipp. Om dette er noe som kan være interessant for deg - er det bare å ringe eller sende oss en mail på kontaktinformasjonen som ligger nederst på denne siden. Så finner vi en måte å samarbeide på som passer for deg. 

Teknikkutvikling er en del av treningsoppfølgingen jeg tilbyr, sammen med skreddersydde treningsplaner og veiledning underveis. Ønsker du å komme i gang med et slikt samarbeid kan du trykke her - Kom i gang

Ønsker du et samarbeid mot teknikkutvikling, ta kontakt på 91798159 eller på mail:

post@topptrent.com