Ønsker du å utvikle teknikken din og gå enda mer effektivt på ski? Å hjelpe utøvere med å finne de riktige tekniske arbeidsoppgavene, har vært en av mine hovedoppgaver som landslagstrener. Nå ønsker jeg å bruke den kunnskapen til å hjelpe deg i teknikkarbeidet.  

Mitt hovedfokus teknisk, er å finne de helhetlige oppgavene som kan få detaljene til å løsne. Målet er effektiv framdrift, gjennom å gå avslappet og kraftfullt. Uansett hvilket nivå du er på, vil det alltid være et teknisk forbedringspotensial. Og for å få framgang, kreves det at du jobber med de riktige oppgavene over tid.

De fleste som jeg bistår teknisk, sender meg teknikk-klipp en gang eller to i måneden over en lengre periode. Kanskje finner vi også en anledning til å ta en praktisk økt, men mye kan gjøres via innsending av videoklipp. Om dette er noe som kan være interessant for deg - er det bare å ringe eller sende meg en mail på kontaktinformasjonen som ligger nederst på denne siden. Så finner vi en måte å samarbeide på som passer for deg.

Ta kontakt:

post@topptrent.com